nuffnang

1 Nov 2012

NAK TAU TENTANG ALPHA LIPID SDII?1) Ianya diformulasi oleh 2 org professor dari Harvard Medical School iaitu Dr George Carhill dan Dr George Blackburn. kedua2 professor ini pakar dalam kajian pemakanan di University yang paling terkemuka…
di dunia. Produk Diet yg lain ada back up sehebat ini? Siapa yg formulasinya?

2) SD2 dikilangkan oleh syarikat New Image International, Auckland New Zealand dan dipasarkan di Australia, New Zealand, Taiwan, Malaysia, Singapura, Indonesia, HongKong, Filipina dan Japan. Kira SD2 ini “WORLD CLASS” produk. Produk lain dikilangkan di mana? di Malaysia? di kilang kontrak?

3) Konsep diet SD2 ialah MEAL SUPPLEMENT -iaitu anda dibenarkan MAKAN ketika berdiet. Pelikkan? Tapi perlu makan protin sahaja, kurangkan karbohidrat. Konsep produk diet lain ialah MEAL REPLACEMENT- iaitu kena berlapar dan tak boleh makan apa-apa. So SD2-anda diet tapi kena MAKAN!

4) Selamat dan efektif kerana bersumberkan pemakanan alam semulajadi dan pembakaran lemak dibadan juga secara semulajadi.

5) Program pelangsingan badan yang pertama mengamalkan teknik diet karbohidrat rendah.

6) Tiada kesan sampingan seperti sakit perut atau kerap buang air besar. Kumuhan pembakaran lemak dibuang secara semulajadi dengan meminum banyak air..
 
nak order?

Sila pm/sms/call eeja untuk keterangan lanjut.
017-5484626

ADD FACEBOOK : http://www.facebook.com/eeja.abuhassan
SILA LIKE FANPAGE : http://www.facebook.com/slimdietjelita
:) ♥

No comments:

Post a Comment

LINKWITHIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nera Af9 - Hatimu Milikku (lagu Baru)