nuffnang

15 Jan 2013

ALSD2

Sekiranya anda pernah cuba untuk berdiet, anda pastinya telah mengalami dilema yang mengecewakan ini: - Sebaik sahaja anda kembali makan seperti biasa, berat badan anda bukan setakat kembali kepada yang asal, malah meningkat berbanding sebelumnya. Teruskan membaca untuk memahami MENGAPA dan BAGAIMANA untuk mengelakkan masalah ini.!

Apabila anda menyekat pengambilan kalori seperti dalam diet yang biasa, anda akan kehilangan jisim otot (dan juga protein). Ini bukan sahaja menjadikan badan anda lembut dan menggeleber, malah menyebabkan kadar metabolisme anda turun secara mendadak. Inilah sebabnya berat badan anda meningkat tinggi lebih daripada yang dikurangkan apabila anda berhenti berdiet. ALSDII sebenarnya membantu anda mengurangkan berat badan serta menghalangnya daripada kembali agar berat kekal pejal dan kental dengan:-

* MENGURANGKAN RASA LAPAR BAGI MENGELAKKAN MAKAN SECARA BERLEBIHAN - Salah satu sebab mengapa ramai orang gagal dalam berdiet adalah kelaparan. PENYELESAIANNYA? ALSDII!! Selain merangsang cholecystokinin, iaitu hormon yang membuatkan anda berasa "penuh dan berpuas hati", ALSDII juga membantu mengawal selera makan anda dan mengelakkan anda daripada makan secara berlebihan. ALSDII juga merangsang pelepasan serotonin untuk mengurangkan keinginan untuk makan. Diet tidak perlu menjadi sesuatu yang anda benci!!

* MEMBINA JISIM OTOT UNTUK MEMBAKAR LEBIH BANYAK LEMAK -ALSDII sangat sesuai untuk mereka yang susah untuk berdiet. Diet yang biasa mengurangkan jisim otot, tetapi diet ALSDII meningkatkan jisim otot dan metabolisme anda. Ini membantu anda mengurangkan berat badan dengan lebih CEPAT dan MUDAH!. anda akan mendapatkan tubuh yang langsing bukannya kegemukan, tidak seperti diet lain yang pernah anda cuba dahulu.!!

* MENJADIKAN BADAN PEJAL DAN TEGAP
Kehilangan berat badan menyebkan sesetengah orang kelihatan tua dan lesu disebabkan oleh pengurangan jisim otot. Diet ALSDII mengekalkan jisim otot agar badan anda pejal dan tegap, serta mengelakkan kegeleberan, terutamanya disekitar lengan. Sekiranya anda ingin mengurangkan berat badan namun masih kelihatan cantik dan 'terbentuk", ALSDII adalah jawapannya. !!

* MEMBAKAR LEBIH KALORI DAN PENYIMPANAN LEMAK YANG KURANG
Menurut kajian yang diterbitkan dalam jurnal Antarabangsa Obesiti dan Gangguan Metabolik yang berprestij, kesan termik nutrien adalah seperti berikut; 2--3% untuk lipid, 6-8% karbohidrat dan 25-30% protein. Ini bermakna badan memerlukan lebih banyak kalori untuk memproses protein berbanding karbohidrat atau lemak. Dengan diet yang tinggi protein, hasilnya ialah pengurangan dalam kalori yang ditinggalkan untuk penyimpanan lemak.

*MENGHAPUSKAN BONJOLAN- BONJOLAN HODOH YANG DEGIL
Tahukah anda bahawa diet yang tinggi karbohidrat (nasi, roti, keropok, donat, mi, roti canai, minuman berkarbonat dan sebagainya), menyebabkan bertambahnya lemak disekitar abdomen? Sel-sel lemak dibahagian abdomen adalah sensitif terhadap paras insulin yang tinggi daripada karbohidrat lalu bertindak balas dengan meningkatkan penyimpanan lemak. Lemak dibahagian abdomen boleh membinasakan bentuk badan anda, menyedut tahap tenaga anda, meningkatkan risiko penyakit jantung serta merosakkan kehidupan seks anda. Sebaliknya, diet protein pula membantu memperbaiki tahap insulin dan mengurangkan rintangan insulin yang ternyata berkesan untuk mengurangkan lemak perut.

So ladies, if you all nak mulakan diet ALSDII anda hari ini, jangan segan-segan untuk pm eeja. Eeja akan ajar you all satu persatu okay..
 
Sila pm/sms/call eeja untuk order ya
017-5484626

ADD FACEBOOK : http://www.facebook.com/eejamieja.hassan
SILA LIKE FANPAGE : http://www.facebook.com/langsingSD2

No comments:

Post a Comment

LINKWITHIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nera Af9 - Hatimu Milikku (lagu Baru)