nuffnang

28 Sep 2012

MARI LANGSINGKAN BADAN DENGAN ALPHALIPID SD2



Para isteri di luar sana,
fahamilah dan terimalah hakikat sebenar..
memang lumrah sejak azali, lelaki suka akan kecantikan..
Jd kenapa kita tak nak berubah demi suami kita?

Jgn jd kan alasan malas, aku dah beranak tak apa..aku dah kahwin t
ak apa, dan suami aku tak kisah aku gemuk...
Tak rugi kalau kita jaga penampilan diri supaya mata suami kita sedap memandang..
Mesti suami kat tpt kerja tak sabar nak balik rumah bila isteri dah kembali langsing dan cantik mcm zaman muda2 dulu.
Bukan tgk bdn kita yg tersembul sana sini dek lemak2 yg hodoh tu..

kalau mcm tu gayanya, pakailah baju ketat n sexy mcm mana pun, suami takkan pandang pun..kalau ada pun , pandang sblh mata sambil dlm hati ketawakan kita berdekah2 tp cuma dlm hati je sbb nak jaga hati kita..dia tetap sayangkan kita cuma kalau kita kurus, lg lah dia tunjuk kasih syg dia tu.....hurmmm sedihkan kalau berlaku mcm tu? org perempuan juga yg jadi mangsa..So sape2 yg nak berubah n tercari2 produk yg berkesan tanpa kesan sampingan, EEJA boleh tolong. EEJA ikhlas nak tolong u all..so kalau u all serious nak turunkan berat bdn PM/CALL/SMS 0175484626

ADD FACEBOOK : http://www.facebook.com/eeja.abuhassan
SILA LIKE FANPAGE : http://www.facebook.com/slimdietjelita

FUh!!!!! Memang cepat membakar lemak..TANPA PERLU BERLAPAR!!!!
ANDA PERLU MAKAN UNTUK BERDIET..
Hilangkan berat badan anda mulai dari 1 minggu...3? 5? mungkin 8?

Mempunyai kesemua yang anda perlukan untuk mempercepatkan proses penurunan berat badan dengan begitu efektif dan mengekalkan kelangsingan dalam jangkamasa panjang!

KELEBIHAN KANDUNGAN ALHALIPID SD2
============================

1) MEMPUNYAI TAMBAHAN EKSTRAK GREEN TEA
- Membantu meninggikan metabolisma
- Meningkatkan penggunaan tenaga
- Merangsang badan membakar lemak
- Bahan Antioksida yang kuat
- Pemeliharaan Jantung
- Antibacterial & Antiviral

2) MEMPUNYAI TAMBAHAN SERAT
=========================
- Membantu sistem penghadaman (melawaskan)
- Memberi rasa kenyang lebih lama (elak gastritis)

3) MEMPUNYAI FORMULA TINGGI PROTEIN
==============================
- Memperbaiki jisim otot
- Meningkatkan metabolisma

4) MEMPUNYAI ALPHA LIPID
====================
- Formula ALPHA LIPID untuk penyerapan nutrien2 dan vitamin yang lebih baik!

SEMUA INI BERFUNGSI UNTUK MENJADIKAN
*************************************
-Tiada kesan kelaparan terlampau
-Tiada ketagihan kepada makanan berkarbohidrat dan manis
- Kawalan gula darah lebih baik
- Merangsang tindakbalas insulin yang lebih berkesan
- Lebih bertenaga (Tiada keletihan ketika berdiet)
- Memelihara jisim otot dan ton kulit (Tidak mengendur)

Anda pasti teruja jika anda tahu! Cubalah sekarang,

*PERHATIAN! HANYA LEMAK SAHAJA YANG DIBAKAR 100% TANPA MENGGANGGU OTOT!

BISNES PARTNER DAN WAKIL- WAKIL PENGEDAR DIPERLUKAN SEGERA..
CALL/SMS : EEJA 017-5484626

ADD FACEBOOK : http://www.facebook.com/eeja.abuhassan
SILA LIKE FANPAGE : http://www.facebook.com/slimdietjelita
Kepada sesiapa yang mengalami masalah berat badan,Obesiti dan perut buncit anda disarankan untuk menjalani program diet AlphalipidSDII.Anda perlu bagi masa sekurang2nya 3 bulan untuk diri anda menjalani program ini.

Hasilnya mmg memuaskan.Tiada kesan sampingan.
Alphalipid SD2 mmg berkesan.

Sila pm/sms/call eeja untuk keterangan lanjut.
017-5484626

ADD FACEBOOK : http://www.facebook.com/eeja.abuhassan
SILA LIKE FANPAGE : http://www.facebook.com/slimdietjelita

No comments:

Post a Comment

LINKWITHIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nera Af9 - Hatimu Milikku (lagu Baru)