nuffnang

17 Apr 2012

Ilmu Firasat Melayu - Bentuk Payudara Wanita

1. Bagi lelaki yang mahukan isteri yang agak ceria dan sederhana maka mereka boleh memilih wanita yang mempunyai payu dara seperti buah lemon yang agak tertonjol dan ketara. Wanita seperti ini penuh dengan keceriaan, malah ada kalanya ketawa sendirian. Mereka sentiasa mahukan kehidupan yang seimbang tanpa kejutan.

2. Payu dara yang pejal dan bujur seperti nanas menggambarkan wanita yang cerdik. Kebiasaannya menumpukan kepada kerjaya tetapi tetap romantik. Mereka juga seorang yang setia. Jarang sekali wanita yang mempunyai payu dara sedemikian cepat jemu dengan tingkah laku kekasihnya.

3. Bagi wanita yang mempunyai payu dara seperti limau gedang yang pejal tetapi lembut, kebiasaannya tidak mempunyai prestasi seks yang baik. Mereka mungkin kelihatan menghairahkan tetapi sebenarnya agak menjemukan serta sering mahu terperuk di rumah. Jenis ini lebih suka memanjakan kekasih dan mengutamakan kelembutan dan kemesraan daripada seks.

4. Wanita yang memiliki payudara berbentuk oren jarang naik angin tetapi mempunyai keyakinan diri dan tidak begitu mengutamakan seks. Manakala wanita yang memiliki payudara kecil seperti buah ceri biasanya agak lucu, amat teruja, cerdik dan menghiburkan selain pasangan baik untuk kehidupan harian serta agak ghairah.

5. Wanita yang mempunyai payudara bentuk seperti buah pear adalah wanita yang dapat menumpahkan kasih sayang dalam semua aspek kehidupan dan taat kepada agama tetapi kebanyakan wanita seperti ini juga didapati kerap menduakan suami.No comments:

Post a Comment

LINKWITHIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nera Af9 - Hatimu Milikku (lagu Baru)